Política de privacitat

Política de privacitat

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

La Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses et garanteix la confidencialitat de les teves dades personals. Cap de les dades que ens proporcionis serà compartida amb organitzacions o empreses alienes a nosaltres.

La Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses compleix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de dades de Caràcter Personal (LOPD).

La Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses et garanteix que totes les dades personals recollides mitjançant els formularis d'aquest web i les facilitades a través de les diferents vies de contractació de serveis, seran utilitzades en la forma i amb les limitacions i drets que concedeix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).

El tractament i gestió d'aquestes dades compleix amb les normes estipulades al Reial Decret 994/1999, de l'11 de Juny, pel qual s'aprova el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal.

Quan facilita les dades personals a través d'aquest web autoritza a la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses per al seu ús i tractament informàtic, amb l'objectiu de facilitar-te informació sobre els seus serveis. En qualsevol moment podràs exercitar el teu dret d'accés, rectificació, oposició i/o cancel·lació dirigint-te a:

Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Patrocinadors

Col·laboradors

logo-ue.png
Catalunya
Sant Joan de les Abadesses
Ogassa
Esportcat
Consell Comarcal del Ripollès
Feec
Protecció Civil
Diputació de Girona
Bombers de la Generalitat
UFEC