Memorial

Image

Memorial Esteve Martínez Jiménez

El 2012 la cursa de muntanya Taga 2040 rebé el pitjor cop que es podia esperar, la desaparició d’una de les persones que més ha contribuït a convertir aquesta prova en una gran carrera. S’hi va implicar des de la primera edició i en va ser director durant 7 anys.

Nascut a Sant Vicenç dels Horts i gran amant de la muntanya. Des que es va establir a Sant Joan es va implicar en la vida associativa del poble, de seguida va entrar a les juntes de la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses i del Club Triatló Sant Joan.

A la nostra entitat va entrar com a vocal de Local Social i ben aviat es va fer càrrec de la Taga 2040 i de la vicepresidència de l’entitat.

Com a director de la Taga 2040 Evo, cal destacar la gran empenta que va suposar la modificació de l’antic recorregut, del qual va ser un dels impulsors. També va aconseguir que la prova fos puntuable per la Copa de España de Carreras por Montaña FEDME en dues ocasions. Durant la seva etapa com a director, la cursa no va parar de créixer i millorar. Després de tots aquests anys, estem molt orgullosos de la feina feta durant els anys que l’Esteve va dirigir la cursa. La nostra voluntat és seguir el camí que ell va marcar i treballar perquè la Taga 2040 Evo continuï sent un referent.

La seva implicació en el món de les curses de muntanya també el va portar a ser un dels impulsors de l’actual Copa Catalana de Curses de Muntanya FEEC.

Malgrat la seva absència, la seva figura sempre serà molt present entre nosaltres. Els seus consells, les seves reflexions, la seva manera de fer, serena i meticulosa, ens ha transmès tot el que necessitàvem saber per poder preparar amb èxit la cursa que ell tant estimava.

L'any 2012 neix el memorial Esteve Martínez Jiménez, amb el que volem fer el nostre homenatge i recordar la seva persona. Es crea un premi especial dedicat a ell, on es premiarà al corredor i la corredora més ràpid/a que cobreixi en el menor temps el tram que va del Puig Estela fins a Coma d’Olla.

Esteve, sempre et recordarem. Gràcies per tot.

Ara és el temps que torna a poc a poc aquell silenci greu de les muntanyes.

Ventura Gassol

Patrocinadors

Col·laboradors

logo-ue.png
Catalunya
Sant Joan de les Abadesses
Ogassa
Esportcat
Consell Comarcal del Ripollès
Feec
Protecció Civil
Diputació de Girona
Bombers de la Generalitat
UFEC