Idioma:
FALTA:

Inscripcions

Federats: 20 € (Cal estar en possessió de la llicència anual vigent FEEC, la FEDME, o altres federacions estrangeres adherides a la UIAA o a la ISF.)

Altres federacions homologades: 21 € (Inclou inscripció + 1€ de despeses de gestió inscripció FEEC, aquesta no opta a puntuar a la Copa Catalana)

No federats: 27 € (Inclou 20€ inscripció + 6€Assegurança temporal + 1€ de despeses de gestió inscripció FEEC, aquesta no opta a puntuar a la Copa Catalana)

Les inscripcions online s’obriran el dia 15 de juny de 2016 i es tancaran el diumenge dia 11 de setembre, o en arribar als 400 inscrits. L'edat mínima és de 15 anys. Els menors de 18 anys hauran d'aportar a l'organització una autorització dels pares o tutors a l'hora de fer la inscripció.

Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant l’adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Formulari d'inscripcióLlistat d'inscrits

 

 
Reglament d'inscripció


La inscripció es considera realitzada quan s’ha comprovat tota la documentació i el pagament.

En el cas d’ anulació d’inscripcions:

Fins el 9 d’ agost es retornarà el 50% de l’import.
Fins el 31 d' agost es retornarà el 25% de l’import.
A partir d’aquesta data no s’acceptaran anul·lacions.

S’acceptaran canvis de dorsal fins una setmana abans de la prova (fins el dia 11 de setembre). (Formulari canvi de dorsal)

Per realitzar el canvi de dorsal s'ha d' enviar el formulari a la direcció Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Les llicencies aptes per a la competició són: FEEC (mínim C), FEDME i altres federacions estrangeres adherides a la UIAA o la FSA.

 

.Inscripcions tancades!

 

Inscripcions

Patrocinadors

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Promocions

Col·laboradors

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Organitza

Suport InstitucionalXarxes socials

Twitter de la cursa del Taga 2040 evo ico facebook 1

Copyright © 2017 Taga 2040 EVO. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.
CSS Validity XHTML Validity